Οι νέοι στις Στέγες μας

 • Ο Βασίλης

  με την παρουσία του γεμίζει την ατμόσφαιρα με την εμπιστοσύνη, την ευγένεια και τη στοχαστικότητα του. Με τον δικό του τρόπο κινητοποιεί συναισθήματα αγάπης, φροντίδας, φιλίας από το προσωπικό στήριξης αλλά και από τους υπόλοιπους κατοίκους του σπιτιού. Απλά είναι ο Μπιλάκος μας.

 • Η Έρρικα

  έχει μια πηγαία τρυφερότητα, ιδιαίτερα ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη και απολαμβάνει αξιοζήλευτη ψυχολογική σταθερότητα. Γνωρίζει καλά τον εαυτό της και τα θέλω της και είναι εφευρετική. Έχει αναπτύξει ένα πλούσιο εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας των επιθυμιών και των αναγκών της. Δίνει τις πιο ζεστές αγκαλιές στον κόσμο.

 • Ο Θανάσης

  είναι ο επιστήμονας της ομάδας μας. Ξέρει τα πάντα για τη μυθολογία και για τους δεινόσαυρους και λατρεύει τους υπολογιστές. Είναι τακτικός, προσεκτικός και εκφράζεται με ακρίβεια. Εκτός όμως από την επιστημονική έχει και μία πολύ συναισθηματική πλευρά που τον κάνει γλυκό και αξιολάτρευτο.

 • Η Σταυρούλα

  είναι νοικοκυρά παλιάς κοπής. Της αρέσει η καθαριότητα, η μαγειρική και τα εργόχειρα. Κάνει συνέχεια πλάκες και ανεβάζει τη διάθεση όλων.  Χαρακτηρίζεται από μία φυσική ευγένεια και ηπιότητα που την κάνουν την ιδανική συγκάτοικο. 

 • Ο Γιάννης

  είναι συνέχεια με το χαμόγελο στα χείλη. Τρελαίνεται για samba, πάρτυ και βόλτες. Είναι αγαπησιάρης και έχει αρχίσει να γίνεται αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μας.

 • Η Έρση

  έφερε στην ομάδα μια φρέσκια και νεανική πνοή. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με το χαμόγελο και τη ζωντάνια της κατάφερε να γίνει η αγαπημένη όλων. Έχει τα πιο ωραία μάτια στον κόσμο.

 • Η Γιούλη

  είναι ανεξάρτητη και αγαπά την αυτονομία της. Την ίδια στιγμή είναι ευαίσθητη και δοτική απέναντι σε όσους χρειάζονται βοήθεια. Είναι αστέρι στον χορό, με ειδίκευση στους παραδοσιακούς, και απολαμβάνει την καλή παρέα.

 • Η Μαριλένα

  είναι όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά και το ξέρει. Έχει κλέψει την καρδιά όλων. Είναι αεικίνητη, κοινωνική και πολυπράγμων. Κάθε φορά που μπαίνει στο σπίτι φωτίζει το χώρο με τη θετική της ενέργεια.

 • Ο Λεωνίδας

  είναι ο σινεφίλ της παρέας. Λατρεύει τα μυστήρια και τις κατασκοπικές ιστορίες. Επιπλέον είναι παθιασμένος Παναθηναϊκός. Είναι πάντα ενήμερος για τις νεότερες αθλητικές, πολιτικές και πολιτιστικές εξελίξεις. Το χιούμορ του σπάει τον πάγο και ανεβάζει τη διάθεση όλων.

 • Ο Εμμανουήλ

  είναι ο εγκέφαλος της Στέγης. Ταυτόχρονα όμως διαθέτει και συναισθηματική καλλιέργεια. Αυτός ο σπάνιος συνδυασμός του δίνει ένα ξεχωριστό ρόλο στη ζωή του σπιτιού. Γνωρίζει κάθε στιγμή τις ανάγκες όλων και νοιάζεται για όλους ξεχωριστά. Επιπλέον διαθέτει μια εσωτερική ανθεκτικότητα ικανή να υπερνικήσει εμπόδια που για οποιονδήποτε από εμάς θα έμοιαζαν ανυπέρβλητα. Το πάθος για ζωή που εκπέμπει είναι αληθινή πηγή έμπνευσης.

 • Η Μαρία

  διαθέτει κάποια μυστική δύναμη που της επιτρέπει να είναι κάθε μέρα από το πρωί που ξυπνάει μέχρι το βράδυ χαμογελαστή και ευδιάθετη. Είναι μια αστείρευτη πηγή θετικής ενέργειας, αμεσότητας και ευαισθησίας.