ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ

 • Η Έρρικα

  διαθέτει μια πηγαία τρυφερότητα. Έχει ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη και απολαμβάνει αξιοζήλευτη ψυχολογική σταθερότητα. Γνωρίζει καλά τον εαυτό της και τα θέλω της και είναι εφευρετική. Έχει αναπτύξει ένα πλούσιο εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας των επιθυμιών και των αναγκών της. Δίνει τις πιο ζεστές αγκαλιές στον κόσμο.

 • Η Μαρία

  διαθέτει κάποια μυστική δύναμη που της επιτρέπει να είναι κάθε μέρα από το πρωί που ξυπνάει μέχρι το βράδυ χαμογελαστή και ευδιάθετη. Είναι μια αστείρευτη πηγή θετικής ενέργειας, αμεσότητας και ευαισθησίας.

 • Ο Βασίλης

  με την παρουσία του γεμίζει την ατμόσφαιρα με εμπιστοσύνη, ευγένεια και στοχαστικότητα του. Με το δικό του τρόπο κινητοποιεί συναισθήματα αγάπης, φροντίδας, φιλίας από το προσωπικό στήριξης αλλά και από τους υπόλοιπους κατοίκους του σπιτιού. Απλά είναι ο Μπιλάκος μας.

 • Η Όλια

  είναι η Κερκυραία της παρέας. Μας φέρνει μια εύθυμη και χαλαρή νησιώτικη αύρα. Είναι ονειροπόλα και ευαίσθητη, λατρεύει τη μουσική, το χορό και την κοινωνική επαφή. Στα πάρτυ μας έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο.

 • Ο Εμμανουήλ

  είναι ο εγκέφαλος της Στέγης. Ταυτόχρονα όμως διαθέτει και συναισθηματική καλλιέργεια. Αυτός ο σπάνιος συνδυασμός του δίνει ένα ξεχωριστό ρόλο στη ζωή του σπιτιού. Γνωρίζει κάθε στιγμή τις ανάγκες όλων και νοιάζεται για όλους ξεχωριστά. Επιπλέον διαθέτει μια εσωτερική ανθεκτικότητα ικανή να υπερνικήσει εμπόδια που για οποιονδήποτε από εμάς θα έμοιαζαν ανυπέρβλητα. Το πάθος για ζωή που εκπέμπει είναι αληθινή πηγή έμπνευσης.

 • Ο Λεωνίδας

  είναι ο σινεφίλ της παρέας. Λατρεύει τα μυστήρια και τις κατασκοπευτικές ιστορίες. Επιπλέον είναι παθιασμένος Παναθηναϊκός. Είναι πάντα ενήμερος για τις νεότερες αθλητικές, πολιτικές και πολιτιστικές εξελίξεις. Το χιούμορ του σπάει τον πάγο και ανεβάζει τη διάθεση όλων.

 • Η Έρση

  είναι το πιο νέο μέλος της ομάδας μας. Έφερε στην ομάδα μια φρέσκια και νεανική πνοή. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με το χαμόγελο και τη ζωντάνια της κατάφερε να γίνει η αγαπημένη όλων. Έχει τα πιο ωραία μάτια στον κόσμο.

 • Ο Θανάσης

  είναι ο επιστήμονας της ομάδας μας. Ξέρει τα πάντα για τη μυθολογία και για τους δεινόσαυρους και λατρεύει τους υπολογιστές. Είναι τακτικός, προσεκτικός και εκφράζεται με ακρίβεια. Εκτός όμως από την επιστημονική έχει και μία πολύ συναισθηματική πλευρά που τον κάνει γλυκό και αξιολάτρευτο.